U bent hier:

Bandits

6 jaar

Concert Amusementsmuziek

De Bandits zijn 4 jonge muzikanten: Jasper, Toon, Tim en Thomas. Ze zijn al jaren met muziek bezig, spelen diverse instrumenten en schrijven hun eigen nummers. De eerste single van Bandits heet 'Stop!'. Bandits is bijzonder populair bij het jonge publiek en heeft intussen zelfs zijn eigen programma
Bandits is een jong, overwegend Antwerps collectief van multigetalenteerde muzikanten dat bestaat uit Jasper (14), Toon (14), Tim (13) en Thomas (15), die allemaal al vroeger van zich lieten horen tijdens een Junior Eurosong en/of Ketnet Pop. In 2007 ontstaan als de Gizonband verwierf Bandits intussen een aardige live-reputatie met optredens op ondermeer de mainstage van Maanrock en Pennenzakkenrock. Bandits is bijzonder populair bij het jonge publiek en heeft intussen zelfs zijn eigen programma op vtmKzoom dat net als de band zelf ‘Bandits’ heet.

Na het succes van hun eerste singles “Stop!” en “Tweelingzus” is er nu dus hun debuutalbum ‘Bandits’, een muzikale cocktail van 12 Nederlandstalige poprock-songs waarbij Bandits een beroep deden op hulp van onder meer Kris Wauters, Udo, Jean Bosco Safari en Sean Dhondt, die daarvoor graag hun medewerking verleenden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openluchttheater Rivierenhof
Openluchttheater Rivierenhof z/n
2100 Deurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 10 augustus 2012
Leeftijd 6+
Prijs gratis
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links
Trefwoorden bandits, openluchttheater, rivierenhof
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bandits op UiTmetVlieg.be