U bent hier:

BALLET EN ORKEST VAN DE STAATSOPERA VAN TATARSTAN: DE NOTENKRAKER

Dansvoorstelling Klassieke muziek

Met DE NOTENKRAKER brengt het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan opnieuw een prachtige klassieker naar Alsemberg. Verwacht je aan fabuleuze dansers, sprookjesachtige belichting, honderden kostuums en fraaie decors om de legendarische choreografie van Marius Petipa en Lev Ivanov, recht te doen.
Wie kan in de gezellige wintermaanden een traditionele uitvoering van DE NOTENKRAKER beter voor zijn rekening nemen dan het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan? Het gezelschap brengt virtuoze danspartijen, een schitterend corps de ballet, sprookjesachtige belichting, honderden kostuums en fraaie decors om de legendarische choreografie van Marius Petipa en Lev Ivanov recht te doen. Op de wereldberoemde muziek van Pjotr Tsjaikovski creëerde dit superduo een werk vol spectaculaire pas de deux, een vervaarlijke strijddans, een exotische Spaanse dans en natuurlijk de Bloemenwals.

Het is kerstavond bij de familie Stahlbaum. Clara krijgt als kerstcadeau een pop, een notenkraker. In haar droom verandert de notenkraker in een knappe prins die haar meeneemt op een fascinerende reis door een sprookjeswereld. De notenkraker voert een leger van tinnen soldaatjes aan in een spannende strijd tegen de valse muizenkoning. Na zijn overwinning trekt hij met Clara naar het Snoepgoedrijk. Maar voor er koffie, thee, suiker en bloemen klaarstaan, moeten zij eerst nog kou en vorst trotseren. Een magische theaterbelevenis voor jong en oud!

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: € 40,00; Jongeren -21 : € 15,00; Lerarenkaart: € 39,00; Mini extra ticket met code: € 39,00; Midi extra ticket met code: € 38,00; maxi extra ticket met code: € 37,00
€ 40,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden in abo, dans, klassieke muziek, uitinmijnregio, ballet, podiu, podium, balletvoorstelling, beersel