U bent hier:

Badaboem (kinder- en familievoorstelling)

6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Badaboem
Is een swingende theatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 tot 106, het ultieme muzikale familiespektakel, of de meest (inter)actieve schoolvoorstelling.
Na de succesproducties ‘Niets’ (Ben X) en ‘Neeland’ is dit de nieuwste jeugdvoorstelling geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder.
BADABOEM
– Is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar en een prachtige drumster.
– Is de ultieme familievoorstelling. Want jongeren houden van drums. Maar hun vaders en moeders ook. Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt.
MET
– de ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur (Broken Circle Breakdown, De Infiltrant, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom ) en drummer (Gorki, Zesde Metaal, Lady Linn… )
– de jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (Drumster bij ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en bandleader bij ‘Cro§in’X’ en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Zaal NOVA
Steenweg 92
9810 Eke (Nazareth)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 13 juni 2018
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 5,50 €
€ 5,5
Reservaties
Organisatie VZW Popallure
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Badaboem (kinder- en familievoorstelling) op UiTmetVlieg.be