U bent hier:

Back to swing met Gunther Neefs

Concert Amusementsmuziek

Günther Neefs begon zijn carrière als percussionist bij een bigband. Al snel stond hij zelf achter de microfoon. In 2015 werd Günther 50 en stond hij 25 jaar op de planken. Dit was het moment om terug te grijpen naar zijn grote liefde: een podium vol muzikanten.
De theatershow “Back to Swing” was een verpletterend succes! De start werd gegeven in het Kursaal van Oostende dat twee avonden na elkaar tot in de nok was gevuld.

Günther Neefs wil nu met de Vlaamse harmonieën een stijlvolle reis maken doorheen de bonte wereld van de swing. Dit wordt gecombineerd met mooie beeldfragmenten. In vier authentieke clips deelt Guy De Pré zijn onmetelijke kennis over The Rat Pack en alom gekende crooners op onnavolgbare wijze met het publiek. Een verhaal vol verrassende anekdotes.

’t Muziek Herne gaat deze uitdaging met Günther Neefs aan. Ain't that a kick in the head, Beyond the sea, The Lady is a Tramp, Cheek to Cheek, Straighten up and fly right, New York, New York, My way, Bad Leroy Brown, I’ve got you under my skin, How sweet it is … brengen Frank Sinatra, Dean Martin, Franky Davis Jr … weer tot leven in de jaarmarkttent van Herne! In het eerste deel van dit concert zorgt ’t Muziek Herne met dirigent Diederik De Roeck opnieuw voor een verrassende muziekkeuze.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Tent jaarmarkt
Ninoofsesteenweg Herne
1540 Herne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 7 juni 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €; VVK: 15,00 €; kind 5-12j: 7,00 €; Student/minder validen: 12,00 €
€ 18,0
Organisatie 't Muziek Herne
Links
Trefwoorden vivavlaanderen