U bent hier:

Back’n Forth Trio, Along comes Mary, Guy Swinnen en Level Six

Concert Amusementsmuziek

Bangelijke optredens tijdens WinterWakker. De ideale muziek om je te verwarmen tijdens de donkere dagen.
16 uur

Back ’n Forth Trio

Drie prachtige stemmen, een gitaar en een piano dat is alles wat Back’n Forth Trio nodig heeft om de juiste sfeer te zetten. Ekerenaar Tom Lamiroy neemt de pianopartij voor zijn rekening. Kom genieten van een lekkere portie jazz, soul en pop in een eigenzinnig jasje. Lang stil zitten, wordt moeilijk!


18 uur

Along comes Mary

Gewapend met een strakke band kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Ze gooit alles in de strijd om je heupen swingend op de dansvloer te krijgen. Hits uit de jaren ’40, ’50 en ’60 worden nieuw leven ingeblazen! Houdt u van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock’n roll en gospel? Haal dan snel je bretellen en glimmende dansschoenen van onder het stof!


20 uur

Guy Swinnen

Sinds de jaren 70 staat de rocklegende Guy Swinnen garant voor unieke liveshows die overal succes kennen. In de playlist van Guy Swinnen Band kan u uiteraard talrijke klassiekers (van oa. The Scabs) verwachten. Guy Swinnen zorgt voor een live-show om van te dromen!


22 uur

Level Six

Level Six is één van de hipste partybands van het moment én deze feestmakers mogen niet ontbreken op WinterWakker. Jo Hens (Niko uit Familie) & Katerine Avgoustakis (Winnares Star Acedemy) zorgen samen met 4 topmuzikanten voor top-entertainment, Nonstop hits en de lekkerste/dansbare riffs, gooien jullie die dansbenen los?

Info

Waar Veltwijckpark
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Organisatie 252 CC
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden a-kaart, één taalicoon, vivavlaanderen