U bent hier:

Baby Yoga (baby's vanaf 4 -12 maanden)

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Samen bewegen, zingen en ontspannen
Baby yoga wordt niet gedaan voor baby's maar met baby's. Baby yoga ondersteunt een positieve interactie, vooral tussen moeder/vader/grootouders en baby. Het is een fijne manier van samen te leren ontspannen en de band met je baby te versterken. Bij de baby yoga gaan we liefdevol met baby's om en worden uitdagende bewegingen getransformeerd tot een veilig spel, waarvan baby's kunnen genieten en dat keer op keer wordt herhaald. De baby yoga oefeningen in combinatie met aanraking en rijmpjes dragen bij tot de fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling van je baby. Bovendien bouw je meer zelfvertrouwen op in het dragen en de omgang met je baby. In een korte sessie geniet je baby evenveel fysieke activiteit als anders gedurende de hele dag. Al deze activiteiten bevorderen een beter en dieper slaap, evenwichtiger gedrag, de spijsvertering en het zenuwstelsel van je baby. De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat je dat je ze makkelijk in je dagelijkse routine kunt inbouwen. Na slechts één sessie is vaak de feedback van ouders: "Ik heb geleerd dat ik me kan ontspannen met mijn baby", "Ik heb veel nieuwe dingen geleerd waar mijn baby van geniet", "mijn baby sliep heel goed na de les", “De lessen hebben mij meer vertrouwen en rust gegeven naar mezelf en naar mijn baby toe”. Meer informatie over baby yoga vind je op https://lava.yoga/courses/baby-yoga.html .
De lesgeefster is Ines Rothmann, oprichtster van www.lava.yoga, gecertificeerde lesgeefster in zwangerschapsyoga, postnatale yoga, baby yoga en kinderyoga.

Prijs per losse les is 15 euro. Indien je je voor de 3-wekenreeks inschrijft is de prijs 37.50 euro (prijs per les is dan 12.50 euro i.p.v. 15 euro).
Inschrijving: inesrothmann@hotmail.com
Meer info: www.lava.yoga

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Kraamvogel
Volkstraat 7
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 mei 2019 tot 29 mei 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Contact inesrothmann@hotmail.com
Links
Trefwoorden yoga, Activiteit met je baby