U bent hier:

Baby's op de reuzenwaterlelie Plantentuin Meise

Kermis of feestelijkheid Milieu en natuur

De Plantentuin Meise geeft ouders, grootouders, ooms, tantes, peters en meters, ... de kans om hun kleine spruit te laten fotograferen op de bladeren van de reuzenwaterlelie! Baby’s tot één jaar zijn welkom om zich te laten fotograferen.
In de prijs zit het toegangsticket voor 1 baby en 1 begeleider en 1 afgedrukte foto

-De bladeren van zo’n reuzenwaterlelie zijn erg stevig en kunnen een doorsnede hebben van wel meer dan twee meter. In de Victoriakas in het Plantenpaleis, het serrencomplex van de Plantentuin Meise, zijn de reuzenwaterlelies in juni en juli op hun hoogtepunt.
-Daarom zijn baby’s tot één jaar welkom om zich op te laten fotograferen op de bladeren van de reuzenwaterlelies in de Plantentuin Meise. Dé kans op een unieke en originele foto!

Deelnemen aan de fotoshoot kost 17 €. In de prijs zitten het toegangsticket voor één baby en één begeleider, en één afgedrukte foto.

Praktisch :
-Enkel voor baby’s tot en met 12 maanden oud.
-U dient zich op de dag zelf minstens 30 min. op voorhand aan bij de kassa voor de aankoop van de tickets. Niet tijdig afgehaalde tickets worden doorverkocht.
-Prijs: 17 € (in de prijs zitten het toegangsticket voor één baby en één begeleider). De foto wordt genomen door een professionele fotograaf van Portrait Studios en is dadelijk ter plaatse beschikbaar. Eén foto is inbegrepen in de prijs (foto kan onmiddellijk meegenomen worden).
-Dubbels van de foto kunnen tegen betaling bekomen worden bij de fotograaf.
-Het is toegelaten om naast de fotograaf zelf bijkomende foto’s te maken, zolang het niet storend is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Plantentuin Meise
Nieuwelaan 38
1860 Meise

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
Basisprijs: € 17.00
€ 17,0
Reservaties
Links
Trefwoorden VBTA
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Baby's op de reuzenwaterlelie Plantentuin Meise op UiTmetVlieg.be