U bent hier:

B-Classic verwent!

Dit concert staat in het teken van de gastronomie én Jef Neve. En met de buikjes rond laten wij het hart spreken: de opbrengst van deze avond (in een co-productie met Lions Club Midden Limburg) gaat integraal naar Kleine Prins, een Limburgse vzw die zich inzet voor kinderen die voor hun achttiende getroffen worden door kanker of een andere levensbedreigende ziekte.
Terwijl u in Thor Park de voeten onder tafel schuift, staan er twee mensen centraal: Jef Neve en Rick de Leeuw. Die laatste als ceremoniemeester en maître d’hôtel, de eerste uiteraard als de voortreffelijke muzikant die we kennen. Het gezelschap heet Jef Neve & Friends, maar de waarheid is dat Jef en de muzikanten waarmee hij dinsdag aan de slag gaat elkaar nauwelijks kennen en voor het eerst samenspelen.

De avond bestaat uit drie concertblokken: eentje na het voorgerecht, één net voor het nagerecht, en nog een toemaatje na het dessert. Over het eten kunnen we even kort als mysterieus berichten: het zal succulent zijn, salmonella-vrij, en voor hot-dogs moet u elders zijn. Smakelijk!

UITVOERDERS
Jef Neve piano
Lorenzo Gatto viool
Tcha Limberger viool
Philippe Thuriot accordeon
Ekaterina Levental mezzosopraan
Maarten Lingier piano
Rhonny Ventat saxofoon
Dick van der Harst gitaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Thor Central
Thor Park 8000
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 24 april 2018
Prijs
Basistarief: 22,50 €
€ 22,5
Organisatie B-Classic festival van Vlaanderen
Links
Trefwoorden jef neve, vivavlaanderen