U bent hier:

B-Classic betovert!

B-Classic heeft een reputatie wat unieke locaties betreft, en doet die op vrijdag alle eer aan. Plaats van afspraak: Labiomista, de volstrekt unieke werkplaats van Koen Vanmechelen, peter van B-Classic. Vanmechelen stelt zijn atelier, décor en kunstwerken ter beschikking voor een al even uniek muziekstuk gemaakt door Dick van der Harst. Verwacht een avond waar het onverwachte regeert.
De volledige vloer van het atelier van Vanmechelen vormt het podium, het publiek neemt plaats op de balustrades. Van daaruit zien en horen ze Dick van der Harst een twintigtal muzikanten de sporen geven in een stuk waarvan op voorhand enkel de basis gekend is. Het woord is aan het avontuur – kan het anders in een décor als dat van Labiomista?

De kunstwerken van Koen Vanmechelen zijn aanwezig rondom en ìn de voorstelling. Zangeressen Lieselot De Wilde (R op de foto) en Ekaterina Levental (L op de foto) dragen door de gastheer ontworpen jassen, en muziekmaker van der Harst laat zich inspireren door de wonderlijke mutaties rondom. Ook het stuk zelfs is een mutatie: een nieuwe muzikale levensvorm ter plaatse gecreëerd met uiteenlopende muzikanten en stijlen. Jazz, oosterse muziek, klassiek, Marockin’ Brass, en een overdosis verwondering.

Kom, kom, wie je ook bent, maar let wel: de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Labiomista
Marcel Habetslaan 50
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 20 april 2018
Prijs
Basistarief: 22,50 €
€ 22,5
Organisatie B-Classic festival van Vlaanderen
Links