U bent hier:

Avontuurlijk Sportkamp Ardennen 2021

Kamp of vakantie Actie en avontuur

Voor dit kamp in de prachtige Belgische Ardennen moet je niet bang zijn vies te worden, het wordt namelijk een uitdagende en stoere week! Elke dag is gevuld met spannende activiteiten. We gaan bijvoorbeeld kajakken en boogschieten. Verder staat er een uitdagende deathride op het programma. Ook organiseren we een dropping en een bosspel. Lekker struinen door het bos en je eigen weg vinden. Verder kan een hindernissenparcours natuurlijk niet ontbreken.
Deze hele week is gevuld met bezigheden en je krijgt ook veel eigen verantwoordelijkheden. Elke avond kook je samen met de rest van je groepje je avondeten in je eigen bungalow. Zorg ervoor dat je genoeg maakt, zodat je genoeg energie hebt voor de activiteiten! We gaan namelijk ook nog vlotbouwen, en we zullen kijken welk team het sterkste is bij een potje touwtrekken. Allerlei sporten kun je uitproberen tijdens dit avonturenkamp, zodat je herinneringen maakt om nooit te vergeten!

Graag een impressie? Ga dan zeker naar www.creatiefsporten.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Domaine Long Pré
Route de Trois-Ponts 175
4970 Stavelot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 13+
Prijs
Basistarief: 320,00 €; Vervoer inbegrepen: 350,00 €; Extra annulatieverzekering (optie): 30,00 €
€ 320,0
Reservaties
Organisatie Creatief Sporten
Contact info@creatiefsporten.be