U bent hier:

Avondwandeling + schijt-je-rijk voor kom op tegen kanker (100km-run)

Wij de Molse Runners doen met 4 vrienden mee aan de 100km-run voor kom op tegen kanker. Hiervoor dienen wij 2500 euro op te halen. Om aan dit bedrag te geraken rekenen wij op giften en op de opbrengst van onze evenementen op 19 januari 2019. Op 19 januari organiseren we hiervoor een activiteit. Namelijk schijt je rijk (vakjes zijn te koop op onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/molserunners/ ) en een interactieve avondwandeling. Met de avondwandeling vallen er vakjes te winnen voor ...

Wij de Molse Runners doen met 4 vrienden mee aan de 100km-run voor kom op tegen kanker. Hiervoor dienen wij 2500 euro op te halen. Om aan dit bedrag te geraken rekenen wij op giften en op de opbrengst van onze evenementen op 19 januari 2019.

Op 19 januari organiseren we hiervoor een activiteit. Namelijk schijt je rijk (vakjes zijn te koop op onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/molserunners/ ) en een interactieve avondwandeling. Met de avondwandeling vallen er vakjes te winnen voor het schijt je rijk veld. De prijzen voor de schijt je rijk zijn allemaal prijzen en bonnen die we gekregen hebben dankzij de plaatselijke handelaars.

Info

Waar Voetbalkantine RST Millegem
Koekoekstraat z/n
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 19 januari 2019
Prijs gratis
Organisatie Voetbalkantine RST Millegem
Contact vanbaelenjo@gmail.com
0499 19 14 10
Links