U bent hier:

Avondmarkt

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het begin van de zomer gevierd met de avondmarkt in Wolvertem. Vanaf 18.00 uur kan jong en oud genieten van doorlopende animatie en muziek over de hele markt met o.a. kinderdisco en kinderclown, country en blues, Dixieland Streetband en licht- en geluidsspektakel met DJ-sets.En een topoptreden van Wolvertemnaar JO VALLY. Iedereen is van harte welkom op dit evenement.
Zoals vorig jaar zorgen we met de uitbreiding naar de Guido Gezellelaan ervoor dat de bezoekers een mooi aansluitend vierkant parcours kunnen volgen. De Hoogstraat, het Gemeenteplein, de Stationsstraat, Tramlaan en Guido Gezellelaan worden bezaaid met leuke kraampjes.
De kermis, met talrijke attracties, vind je op de Tramlaan.
Vanaf 18.00 uur kan jong en oud genieten van doorlopende animatie en muziek over de hele markt. Er is een kinderclown en een minidisco. Op het podium is er het optreden van de folk en countryband STEREOMOON en van de Wolvertemse superartiest JO VALLY. Voordat DJ Joost de avond afsluit met een fantastische dj-set worden er ballen aan de kinderen uitgedeeld. In de Stationsstraat zal Jeughuis 't Sloefke zorgen voor een speciaal licht-en geluidsspektakel met hun eigen DJ's. Bounce Streetband zorgt voor de nodige sfeer in de straten.

Iedereen is welkom op dit feestelijk evenement. De vakantie is dichtbij en dat voel je op deze avondmarkt !

Programma :
18u: Start
18u30 : minidisco voor de allerkleinsten
19u30: optreden Folk en countryband Stereomoon
21u: Optreden JO VALLY

22 uur: uitdelen ballen aan de kinderen

tot 2,00 uur DJ-set JOOST

Doorlopend : Jeugdhuis 't Sloefke met DJ-set en Bounce Streetband

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Wolvertem
Gemeenteplein 1
1861 Wolvertem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 17 juni 2016
Prijs gratis
Organisatie UNIZO Wolvertem
Contact schoenendesmedt@skynet.be
Links