U bent hier:

Autovrije zondag

Op zondag 16 september '18 neemt de stad Tienen deel aan de ‘Autovrije zondag’. Met tal van activiteiten wordt de binnenstad voor één dag aan de wandelaars en fietsers gegeven.
Ervaar de gevaren van de dode hoek bij vrachtwagens, laat je fiets graveren, of test je behendigheid op een fiets- en rolstoelparcours. Al ooit met een Space-bike gereden of plaatsgenomen in een crashwagen van de politie? Probeer het uit op de Grote Markt. Je kan er ook deelnemen aan reuzenspelen en je skills laten zien op een bungee trampoline. Daarnaast zijn er infostanden van de Klimaatmobiel, Kringwinkel Hageland, VELT, MAR, Toegankelijk Tienen, Testrijders en Fietsersbond. De jeugddienst haalt zijn grootste springkastelen uit de kast. Er zijn optredens van Dans Je Fit en de Taikidoki's (Japanse drummers) en de Tiense koetsiers verzorgen rondritten met paard en kar.

Ter hoogte van de circusschool slaat Circusschool Salto haar tenten op. Leer jongleren, je evenwicht behouden op een bal of ton en voer kunstjes uit op een pedalo of eenwieler. In het Oud College word je gekatapulteerd naar vroegere tijden met een trottinettenrace.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Grote Markt
Grote Markt
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 16 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact leefmilieu@tienen.be