U bent hier:

Autovrije zondag

49 steden en gemeenten in Vlaanderen organiseerden in 2019 een Autovrije Zondag – de hoogdag van de mobiliteit. Ook Vilvoorde liet jullie die dag opnieuw beleven hoe aangenaam autovrije plekken zijn. Straten genoten van een dagje autorust en fietsers, wandelaars, sporters, ouderen en spelende kinderen kregen vrij spel.
Door de coronamaatregelen vullen we de Autovrije Zondag dit jaar net iets anders in. De autovrije zone blijft dan wel dezelfde, de evenementenlocaties in deze zone breiden uit. Op verschillende pleinen en parken in de autovrije zone zullen er beperkt kleinschalige sportactiviteiten, activiteiten rond fietsen en culturele evenementen plaatsvinden. Daarnaast raden we iedereen aan om te genieten van de autovrije wijken om de aangeboden wandelingen en fietstochten die beschikbaar zijn op www.vilvoorde.be/zomersvilvoorde met de eigen bubbel te doen.

Het programma en alle informatie kan je online vinden op www.vilvoorde.be/autovrijezondag. Voor heel wat activiteiten moet je verplicht registreren. Je kan per bubbel inschrijven voor 1 activiteit. Wees er dus zeker op tijd bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Ook die dag geld de mondmaskerplicht in de zone. We blijven de adviezen van de overheid nauwgezet opvolgen en sturen bij indien nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Stadscentrum Vilvoorde
Franklin Rooseveltlaan
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 20 september 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden Autovrije zondag, autoloze zondag, vilvoorde, Vilvoordeleeft, fietsen, bevestigd2020