U bent hier:

Autour de la table #8: 'De Aanzegster' - Zuidpool & De Leesclub & Ilja Leonard Pfeijffer // ONLINE lezing

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Lees jij ook graag theater? Wil je dat graag samen doen? Zuidpool en De Leesclub organiseren dit seizoen een reeks online leesavonden. Dat zijn bijeenkomsten waarop lezers, luisteraars en makers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en samen een theatertekst lezen. Maak kennis met de auteur, acteur, muzikant. Stel vragen en maak opmerkingen naar believen. Ontdek samen met ons spraakmakende stukken. Leesavonden zijn open voor iedereen.
Tijdens Autour de la table #8 lezen we 'De aanzegster', de nieuwe tekst die Ilja Leonard Pfeijffer schreef voor de voorstelling van Zuidpool die in maart 2020 in première ging. In oktober 2021 volgt de langverwachte uitgestelde tournee. Zin in een voorsmaakje? Acteurs Sofie Decleir, Robby Cleiren en Kenneth Cardon, muzikante Els Vandeweyer en lichtontwerper Harry Cole schuiven mee rond de leestafel.

'De aanzegster' is een hedendaagse tragedie waarin waarheid en fake-waarheid onherkenbaar door elkaar lopen in een strijd die via de media wordt gevoerd. Een strijd waarin beeldvorming krachtiger en fataler is dan feiten.

"Pfeijffers welbespraakte retoriek levert een intelligent steekspel op." De Standaard

Autour de la table #8 vindt plaats via Zoom. Reserveer je gratis plek en volg van bij jou thuis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ZUIDPOOL
Lange Noordstraat 11
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 26 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Zuidpool
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!