U bent hier:

Auto/Moto/Mobility Salon

98ste Brussels Motor Show – Auto/Moto/Mobility Het Salon van auto’s, moto’s en nieuwe mobiliteitsoplossingen.
De 98ste editie van de Brussels Motor Show 2020 vindt plaats van 10 tot 19 januari aanstaande. We kunnen alweer rekenen op de medewerking van alle automobiel- en motormerken die actief zijn op de Europese markt. Op 100.000 m² promoten we opnieuw al het blinkend moois van de automobielsector. Ook de motors en scooters zijn weer van de partij (Paleis 8 en 9), samen met de nieuwste mobiliteitsmiddelen (Patio). Dit Brussels Salon profileert zich alweer als een niet te missen evenement voor alle liefhebbers van gemotoriseerde voertuigen op één, twee, drie en vier wielen !

Vanaf 05/12 kan je op www.autosalon.be het animatieprogramma en alle info en tickets terugvinden.

Dream Cars
Voor het tweede jaar op rij zal Dream Cars plaatsvinden gedurende de volledige duur van het Autosalon. Zo kan u zeker ten volle kan genieten van de mooiste premiumwagens uit de automobielsector.

Ben je een fan van exclusieve wagens en/of krachtige sportbolides? Kom dan zeker van 10 tot 19 januari naar Paleis 1 in Brussels Expo voor de unieke Dream Cars tentoonstelling. Mits een supplement bovenop het Salonticket, kan je diezelfde dag ook Dream Cars bezoeken.

#WeAreMobility
Eén volledig ruimte van Brussels Expo zal gewijd worden aan nieuwe vormen van stedelijke mobiliteit. Een unieke gelegenheid om een testritje te doen met een elektrische step of een monowheel op een daarvoor speciaal aangelegde piste. Ontdek er tevens meer over voertuigdeelsystemen en andere mobiliteitsdiensten en -technologieën.

Bezoek #WeAreMobility in de Patio. De toegang is diezelfde dag gratis mits u in het bezit bent van een geldig ticket voor het Auto/Moto/Mobility Salon 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussels Expo
Belgiëplein - Heizel
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 19 januari 2020
Organisatie Brussels Expo
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier