U bent hier:

Asse op Wieltjes

Kom op zondag 16 september naar Asse voor een leuk, sportief en rolstoeltoegankelijk initiatief van CM, Samana en KVG
Verken Asse op wielen: met rolstoel, buggy, rolschaatsen, skateboard of step ontdek je andere kanten van Asse, op autoloze zondag. Zijn er drempels? Is het wat steil? Of loopt alles op wieltjes?

Asse op wieltjes vraagt aandacht voor toegankelijkheid van gebouwen en straten in onze leefomgeving. Dat het op die dag autoloze zondag is in Asse en je toch vlot aan het startpunt van ons parcours geraakt, is handig meegenomen. Langs het parcours is er een heleboel randanimatie, met onder andere een rolstoelparcours met hindernissen, muziek en circusacts.

Langs het parcours ontdek je plekjes die je nog nooit hebt gezien én je geniet mee van de kilometerslange rommelmarkt die elk jaar op Autoloze zondag duizenden koopjesjagers naar Asse lokt. Na afloop krijg je een leuk aandenken en kun je nog genieten van muziek, entertainment en het magnifieke programma dat de stad Asse organiseert.

Hou deze datum alvast vrij om samen met vrienden, familie of je vereniging het leven op wieltjes te ontdekken. Hou ook zeker onze Facebookpagina in het oog. https://www.facebook.com/groups/CMinbewegingSMB/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CM Kantoor Asse
Steenweg 24
1730 Asse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 16 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact asseopwieltjes@cm.be