U bent hier:

as long as we are playing - GEANNULEERD

+1 punt

Dansvoorstelling Moderne dans

In deze voorstelling is de aanstekelijkheid van het spel de bron voor elke beweging. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Geeft spelen ons de ultieme vrijheid, of legt het eerder spelregels op? Hoe we spelen, weerspiegelt de manier waarop we ons tot elkaar verhouden.

'as long as we are playing' is een familievoorstelling als een speeltuin, een statement over het lichaam en dans. In de danstaal van kabinet k vormt de aanstekelijkheid van het spel de bron voor elke beweging. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

De voorstelling toont 10 dansers/muzikanten van verschillende generaties als spelende wezens. Overgeleverd aan elkaar in een andere, tijdloze wereld waarin bijzondere regels en onzegbare geheimen gelden. Waar alles volmaakt ernstig, vrij en zonder nut is.

Info

Links
Waar STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 maart 2020 tot 27 maart 2020
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 2,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS