U bent hier:

Artyshock Comedy Night - Thomas Smith, Jens Dendoncker en Edouard De Prez

+1 punt

Theatervoorstelling Humor comedy

Thomas Smith is een stand-up comedian pur sang met Britse roots. Zijn carrière begon in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Vier zaalshows, medewerking aan tv-programma’s als Mag ik u kussen, Foute Vrienden en Scheire en de Schepping en oneindig veel optredens op allerhande comedy-podia later, is hij een van de weinige comedians die de pure Engelse stand-up perfect weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Midden in de Nederlandse en Vlaamse tournee van zijn vijfde voorstelling Strak houdt Thomas halt in Destelbergen voor observatie, improvisatie en wellicht een vleugje Brexit.
Jens Dendoncker ken je misschien als gezicht van het tv-programma Hoe zal ik het zeggen of zijn deelname aan De slimste mens. Maar echt goed is hij vooral op een podium. Hoewel Jens pas in 2013 debuteerde, won hij ondertussen de Humorklas van Radio2, de Nederlandse Culture Comedy Award en Humo’s Comedy Cup.

Beginnend comedian Edouard De Prez uit Gent is MC van deze zevende editie van de Artyshock Comedy Night. Als finalist bij de Lunatic Comedy Award en de Humorklas van Radio2 bewees hij al zijn talent. En als Jérome ging hij viraal op Youtube met Gele fiets en Doe een dutje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar JGC Bergenmeers
Koedreef 7
9070 Destelbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 30 april 2018
Prijs
Basistarief: 6,00 €

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,2

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurdienst Destelbergen
Contact jeugd@destelbergen.be
09 218 72 00
Trefwoorden JEUGD9070, CULT9070, Artyshock, VT9070

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS