U bent hier:

Artistiek Fotograferen - Volzet

Lessenreeks Computer en techniek

De basisbegrippen van fotografie zitten al in je vingers maar je bent een beetje uitgekeken op de stereotiepe beelden? Tijdens dit traject nemen we je mee op sleeptouw: niets ligt vast maar we evolueren samen in groep naar een nieuw idee van leren kijken en fotograferen aan de hand van oefeningen en bespreekmomenten.
We laten ons inspireren door hedendaagse artistieke fotografen en afwijkende technieken. Je zal je eigen werk moeten selecteren en leren afwerken. Telkens met opbouwende kritiek van alle deelnemers en de begeleider.
Als finale mag jouw foto aan de muur in een gezamenlijke expo in de bib te Putte (periode 17/5-6/6/2021). De kosten van de prints worden door de fotografen zelf gedragen. Nadien neem je uiteraard je werk mee naar huis!
Opgelet: De eerste twee lessen zullen online doorgaan omwille van de huidige gezondheidsmaatregelen.
In samenwerking met Cultuurdienst Putte

Activity Members: Glenn Huyben

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Vormingplus regio Mechelen - Online
Adegemstraat, 79
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 36,00 €
€ 36,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vormingplus regio Mechelen
Contact regiomechelen@vormingplus.be
Trefwoorden erkend SCVW, fotografie, Artistiek Fotograferen, TRaject Expo