U bent hier:

Arno Moens - De try-out was beter

Theatervoorstelling Humor comedy

HUMOR/THEATER - Na zijn geslaagde eerste voorstelling Als het waait tijdens seizoen 2017-2018 in Lint, staat Arno er opnieuw helemaal met zijn tweede voorstelling. Opnieuw in zijn herkenbare, absurde stijl.
“Waarom denkt bijna iedereen dat hij altijd gelijk heeft? Kunnen we op die manier als samenleving nog samen leven? Is tegenstrijdigheid gewoon eigen aan de mens? Produceren micro-organismes pornofilms?” Op deze en andere vragen krijg je op humoristische en soms muzikale manier al dan niet een antwoord. Maar één ding is misschien zeker; je zal anders naar de wereld kijken na
De try-out Was Beter!

Arno Moens is een jonge acteur, dichter en cabaretier die op zijn zevende al sketches speelde voor klasgenoten. Die noodzaak is alleen maar gegroeid en gerijpt. Je kent hem misschien van In Vlaamse Velden, Chaussée d’Amour of De Ludwigs op televisie. Naast zijn tv-werk schrijft en speelt hij humoristische monologen, waarvan de stijl schippert tussen comedy, filosofie, poëzie en theatrale absurditeiten. Zijn grote voorbeelden op het podium zijn Wim Helsen en Wouter Deprez.

INKOM € 12 / + 60 € 10,80 / - 26 € 8,40

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie UiT in Lint