U bent hier:

Aren - Benjamin Verdonck / Toneelhuis

+1 punt

Een arenlezer loopt achter de maaiers aan en raapt de aren die op het veld zijn gevallen alsnog op. Ook bij het maken van een werk blijven er veel ideeën liggen in het atelier. In AREN neemt Benjamin Verdonck je mee op tocht langs onuitgevoerde of groeiende werkstukken uit zijn atelier. Verwacht je aan een parcours langs installaties, een wunderkammer en een miniatuurtheater.
"Waarom een werk maken als het al zo mooi is ervan te dromen?" – Il Decamerone, Pasolini

Een tunnel vanuit de nati­onale bank naarde bloemenwinkel aan de overkant,een boot op het dak van een gebouw,een collectie rattenvallen die het niet doen,een verzameling lekke voetballen,een voorstelling die nooit begint,waarin je honderd keer sterft,een vosje van papier.
Een arenlezer loopt achter de maaiers aan en raapt de aren die op het veld zijn gevallen alsnog op. Ook bij het maken van een werk blijven er veel ideeën liggen in het atelier. In AREN (wat ook ‘oogst’ betekent en ‘opbrengst’) neemt Benjamin Verdonck je mee op tocht langs onuitgevoerde of groeiende werkstukken uit zijn atelier. Het ontwerp voor een tunnel vanuit de Nationale Bank naar de bloemenwinkel aan de overkant, een toverdoos, een verzameling ongebruikte consumptiebonnen, een nieuw ei van Fabergé, een collectie rattenvallen die het niet doen. Verwacht je aan een parcours langs installaties, een wunderkammer en een miniatuurtheater.
• Benjamin Verdonck is all round kunstenaar. Hij maakt beeldend werk en theater – poëtisch, lichtvoetig en beklijvend – zowel in de zaal als daarbuiten. In het Kaaitheater speelde hij eerder We don’t speak to be understood (samen met Pieter Ampe) en vorig seizoen ook Het houten ezeltje en Liedje voor Gigi.
tunnel voetbal vosjevosje voetbal tunnelvosje tunnel vosje voetbal vosje vosje
Gewoon Niet Doen.  Lees het verslag van een ontmoeting met Benjamin Verdonck op de blog van Imagine2020

Info

Waar Kaaistudio's
O-L-V van Vaakstraat 81
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 31 januari 2019 tot 2 februari 2019
Prijs
Normaal

€ 16,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kaaitheater
Contact info@kaaitheater.be
02-201.59.59
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS