U bent hier:

Archeologiedagen - Zoektocht Schatten van Vlieg | Het geluid van de Atlantikwall

6 jaar

Opendeurdag Erfgoed

Speciaal voor families is er een speurtocht. Zoek Vlieg op de foto’s in het Natuurpark en ontdek de piepkleine details. Kom je verwonderen over bunkers, strandhindernissen, bomkraters… maar ook zandkastelen! Welke sporen herken jij op de haarscherpe luchtfoto’s?
Hoe klinkt een duikboot? Welke geluiden hoor je in de slaapruimte? Wat beluister je bij de wacht? Spits je oren, open je ogen en ga op zoek naar het geluid van de Atlantikwall.
In en rond de bunkers zitten heel wat geluiden verstopt. Voer de opdrachtjes uit en speel de geluidskwis. Hopelijk zijn je oren getraind om de zoektocht tot een goed einde te brengen! Op het einde van je trip wacht je een leuke verrassing.
Atlantikwall Raversyde is een erfgoedsite midden in het groen. Je wandelt langs bunkers en stapt binnen in twee wereldoorlogen. De schattenjacht vindt vooral in de gezonde zeelucht plaats. Het duurt anderhalf uur en is geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar. Ook jongere kinderen kunnen er van genieten, mits wat hulp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciedomein Raversyde
Nieuwpoortsesteenweg 636
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 oktober 2020 tot 11 oktober 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Trefwoorden Atlantikwall, ANNO 1465, Natuurpark, Archeologiedagen, familieactiviteit, ArcheologiedagenIndividueel, archeologiedagen2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Archeologiedagen - Zoektocht Schatten van Vlieg | Het geluid van de Atlantikwall op UiTmetVlieg.be