U bent hier:

Archeologiedagen: achter de virtuele schermen van het Ename verhaal

Lezing of congres Erfgoed

Een kijk achter de schermen van de virtuele reconstructie van het Ename verhaal. Hoe gaan we te werk? Welke zijn onze bronnen? Wat is het resultaat?
Een unieke kans om te zien hoe we onze befaamde virtuele rondleidingen maken.
Daniel Pletinckx (Visual Dimension) is een expert inzake digitale erfgoedpresentatie en al jaren betrokken bij de pam Ename en haar werking. Deze lezing (binnen) en demonstratie (buiten in het Archeopark) is het uitgelezen moment om te ontdekken hoe wij archeologie koppelen aan nieuwe presentatietechnieken.
Erfgoedsite Ename - pam Ename
Reservatie verplicht.

Ook het pam Ename (Lijnwaadmarkt 20) is op deze dagen uitzonderlijk gratis te bezoeken.
Bekijk ook de andere activiteiten van de Provincie Oost-Vlaanderen op de Archeologiedagen: www.oost-vlaanderen.be/archeologiedagen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Erfgoedcentrum Ename
Lotharingenstraat 1
9700 Ename

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 oktober 2020 tot 11 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Provincie Oost-Vlaanderen
Contact 055 30 90 40
Trefwoorden Ename, abdij van Ename, erfgoed, virtueel, Erfgoedsite Ename, pam Ename, Archeopark Ename, Archeologiedagen 2020, POV, OVGRAT, lezing, demonstratie, achter de schermen, ArcheologiedagenFysiek