U bent hier:

Aperitiefconcert: Zeitspiel Klavierduo: Bart Rodyns & Nicolas Callot - GEANNULEERD

Concert Kunst en kunsteducatie Klassieke muziek

Eeuwen, tradities en klanken overspannen Bart Rodyns en Nicolas Callot met hun scala aan mogelijke toetsinstrumenten. In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. In Liebestraum herstellen Bart en Nicolas deze praktijk in ere en brengen ze zowel historische als eigen arrangementen.
In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. Deze praktijk willen Bart Rodyns en Nicolas Callot in ere herstellen, met zowel historische als hun eigen arrangementen.

Als toetsenisten beheersen Bart en Nicolas de verschillende historische klavierduo’s als geen ander. Met hun arsenaal aan mogelijke toetsinstrumenten overspannen ze verscheidene eeuwen, tradities en klanken.

Info

Links
Waar CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 12,00; vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 10,00
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie cc schoten
Contact cultuurdienst@schoten.be
Trefwoorden piano, harmonium, inleiding, aperitief, klavierduo's