U bent hier:

Aperitiefconcert Vocaal Ensemble Ootresjoos

Concert Amusementsmuziek

Muziek
Zo 14 jan om 11 u.
Feestzaal Gemeentehuis
VOCAAL ENSEMBLE OOTRESJOOS
Ootresjoos is een vocaal ensemble van 10 muziekminnende dames die sinds ze in hun kindertijd in verschillende jeugdkoren geproefd hebben van de vreugde van het zingen en dit verder willen blijven doen.
Vanuit de bakermat Sint-Niklaas biedt Ootresjoos iets anders aan. Kwaliteit brengen is hun motto. Zonder zich vast te pinnen brengen deze tien dames muziek uit een ruim gamma aan stijlen en genres, gaande van renaissance tot hedendaagse muziek, waarbij ook het lichte genre niet wordt geschuwd. Plezier beleven aan het zingen zelf staat steeds centraal.

Memorabel was het kerstconcert o.l.v. Pieter Stas in de kapel van de Heilige Familie waarin het ensemble A Ceremony of Carols van Benjamin Britten bracht, begeleid door een harp en geflankeerd door twee knapen uit het befaamde In Dulci Jubilo. In 2013 ontwierpen de dames een Best of-concert waarvoor ze nummers selecteerden uit een archief van bijna 25 jaar. Ze gave in De Casino in Sint-Niklaas een concert Ootresjoos at the movies, waarbij ze gekende filmmuziek brachten met aangepaste choreografie en projecties.
Daarnaast ook kerstconcerten in Antwerpen en Gent, opluisteren van huwelijksjubilea, een concert in samenwerking met andere vocale ensembles en koren.

Sinds 2016 zingen ze onder de deskundige leiding van Sofie Bauwens, die ook dirigent is van het ensemble Fine tuned.
€ 9 - € 8 (red.) - € 7 (abo/groep+12) - 1 aperitief inbegrepen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Feestzaal Gemeentehuis Temse
Markt 1
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 14 januari 2018
Prijs
Basistarief: 9,00 €; red.: 8,00 €; abo/groep+12: 7,00 €
€ 9,0
Reservaties
  • Bel naar 03 710 12 71
Organisatie Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse
Contact cultuur@temse.be
Links