U bent hier:

Aperitiefconcert met Peter Brutin (Zulte)

Concert Klassieke muziek

Peter Brutin (Zulte) is striptekenaar, muzikant en leraar. Dit aperitiefconcert is een 'must hear and see' voor liefhebbers van kosmische en elektronische ambient muziek... en strips.
Peter Brutin onderzoekt al 25 jaar het geluidspalet van de elektronische en ambient muziek geworteld in de jaren 70. Met synthesizerspioniers als Tangerine Dream, Vangelis, Klaus Schulze, Jean Michel Jarre en zelfs Depêche Mode op de achtergrond. Nu eens intimistisch,dan weer weids en theatraal, met klanken die de term kosmische muziek weer in herinnering brengt en repetitieve bewegingen die schatplichtig zijn aan Wim Mertens en Michael Nyman.
De digitale en analoge synthesizers en sequencers ondersteunen de geprojecteerde striptekeningen en kortfilmfragmenten die Peter Brutin maakte in de laatste 20 jaar. De film maakte hij samen met zijn studenten VideoWorkshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Zulte
Gaston Martensplein 9
9870 Zulte

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 20 december 2015
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basisprijs: € 6
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Zulte