U bent hier:

Antwerp Jazz Orchestra olv. Bert Joris featuring Joshua Redman, sax

Het Antwerp Jazz Orchestra werd samengesteld om het 25-jarig bestaan van de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen te vieren. Dit orkest, met internationale line-up, bestaat uit studenten, alumni en jazzdocenten van het Antwerpse Conservatorium, aangevuld met toptalent uit de conservatoria van Maastricht, Amsterdam en Helsinki. Het staat onder leiding van docent, trompettist en componist/arrangeur Bert Joris.
Het orkest nodigt niemand minder dan de Amerikaanse saxofoonvirtuoos Joshua Redman uit als gastsolist. Reeds meer dan 20 jaar staat Redman aan de absolute top van de internationale jazzscene. Daarvan getuigt onder meer zijn uitgebreide discografie, als leader en als sideman. Zeven oud-studenten gingen de uitdaging aan om, onder de deskundige leiding van Bert Joris, een bigbandarrangement te schrijven op een van de vele stukken die Redman uitbracht. Hij zal als solist de composities en arrangementen van Bert Joris' alumni alle eer aandoen

Laat u verbazen door het speel- en schrijftalent dat in België en Europa langzaam aan de weg timmert. Vele namen die u nu voor het eerst gaat bewonderen, zal u zich later absoluut herinneren!

Na het concert volgt een jam session in de Refter Conservatorium.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 18 april 2018
Prijs
Basistarief: 20,00 €; -25/+65: 15,00 €; -19: 8,00 €
€ 20,0
Reservaties
Organisatie deSingel