U bent hier:

Antwerp Gipsy-Ska Orkestra - Duivelsblauw tour (Album Release)

Antwerpen en Gent staan bekend om hun smeltkroes van culturen. Antwerp Gipsy-Ska Orkestra (AGSO) weerspiegelt die openheid op een intrigerende manier. Met hun zeer diverse muzikale achtergrond, bundelen de muzikanten hun krachten waarmee ze de pure, rauwe energie van authentieke Roma Gypsy/Griekse en Turkse melodieën combineren met ultra dansbare ska grooves.
Een charismatische frontman, tomeloze energie op het podium, een enorme verscheidenheid aan stijlen en ritmes die de grenzen verleggen van wat we kennen als ska muziek gecombineerd met opvallende melodieën die spatten van vreugde en vol zitten met melancholie. Daar mag je ook nog eens de improvisatie vaardigheden om een jazzcombo te evenaren bij optellen. Al deze facetten vormen een eigen, rijk en uniek geluid.

Nieuw album Duivelsblauw is een mix van Libanese, griekse en Turkse psychedelica, gecombineerd met Jamaicaanse sounds. De nummers op het album zijn een combinatie van Nederlandse songs, instrumentals en Turkse traditionals. AGSO wordt steeds ouder en wijzer, hun publiek steeds jonger en wilder. Eerst een tussenstop in zaal Goedleven en vervolgens Europa gaan platspelen.

Wegens ziekte van één van de bandleden werd het concert van 24 oktober 2020 verplaatst naar zaterdag 23 januari 2021. Alle ticketkopers werden via mail op de hoogte gebracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Zaal Goedleven
Goedlevenstraat 179
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €; Avondkassa: 18,00 €; Voorverkoop: 15,00 €
€ 18,0
Reservaties