U bent hier:

Annelies Moons // Eten uit de regenboog

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Of hoe je voedsel een medicijn kan zijn
Een goed uitgebalanceerd ‘whole food’ plantaardig voedingspatroon voorziet in al onze voedingsbehoeften en draagt in belangrijke mate bij tot het voorkomen van hart- en vaatziekten, kankers, diabetes, obesitas en heel wat auto-immuunziekten.

Een gevarieerd voedingspatroon op basis van groenten, fruit, noten, zaden, peulvruchten, volkoren graanproducten en een beperkte hoeveelheid vetten levert je lichaam alle bouwstoffen om goed te functioneren, om te recupereren bij stress, ziekte, trauma’s of agressie van buitenaf. De heilzame invloed op onze darmflora speelt hierin een belangrijke rol. Duurzame voeding zorgt niet alleen voor een gezond lichaam maar ook voor een gezondere planeet.

Leer bewuster omgaan met je voedingskeuzes en je blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen. Huisarts Annelies Moons geeft je heel wat tips om je eigen gezondheid en die van de planeet te verbeteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 24 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 6,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Werf - Aalst
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11