U bent hier:

Anneleen Lenaerts & Brussels Philharmonic Soloists

+1 punt

Start ticketverkoop: 6/06/2019
Nino Rota achterna
Je kent ze ongetwijfeld: filmklassiekers zoals La Dolce Vita en The Godfather staan in ons collectieve geheugen gegrift. Maar ken je ook de componist die deze legendarische films van hun al even legendarische muziek voorzag? De Italiaan Nino Rota wist als geen ander de visie van beroemde regisseurs zoals Federico Fellini en Francis Ford Coppola tot leven te brengen.
En net zoveel als Rota betekende voor de Italiaanse film, betekent ook Anneleen Lenaerts voor de harp. Sinds zij in 2010 als eerste harpiste werd aangesteld bij de wereldberoemde Wiener Philharmoniker, behoort zij tot de absolute wereldtop. Vergezeld van een selecte groep solisten uit Brussels Philharmonic, brengt ze met dit programma het beste uit de magische wereld van de film.

UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theaterzaal Nova
Molenstraat 2b
9230 Wetteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 24 september 2019
Prijs
Basistarief: 16,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,2

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Trefwoorden Gent Festival, Festival in Oost-Vlaanderen, gent festival van vlaanderen, Muziekfestival2019, harp, muziek, film, Wetteren

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS