U bent hier:

Animeernacht

+1 punt

Hier bij ANIMA staren wij ons al wekenlang suf rond een vijver die krioelt van kortfilms die daar samenstroomden uit de rijke voorraden van de internationale animatie. Geen sinecure om daarin te schiften, maar aan het einde van de rit : wat een vangst! Vijfenveertig films, van een paar seconden tot een paar minuten, nooit veel langer dan dat : het gaat er immers om alle mogelijke smaken te plezieren, verbazen, verrassen, en – waarom niet ? – met de mond vol tanden te zetten.
Wij gooiden de kleinste visjes die wel veelbelovend zijn, maar nog moeten groeien, terug in het water en hielden veel frisse exemplaren en een paar grote kleppers over, allemaal eerste keus. Met daarbovenop twee of drie UFFs (Unidentified Flying Fish) en evenveel dolgedraaide haaien om de vismijn pit te geven.

Humor, spot, liefde, onzin – welkom aan boord! Het wordt een wonderlijke visvangst ! Een spektakel van 45 films van 21u30 tot het holst van de nacht. Randanimatie én DJ inbegrepen.

Flagey, Folioscope

€ 15

Info

Waar Flagey
Heilig-Kruisplein zn.
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 februari 2018
Prijs
Normaal

€ 15,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Flagey
Contact info@flagey.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS