U bent hier:

And Then We Danced

Film 1.7.0.0.0

“There is no sex in Georgian dance!” beweert de dansleraar van Merab, die danst in het Nationaal Georgisch Dansensemble. En juist op dat moment kom Irakli binnen gewandeld… Merab traint al jaren samen met zijn vaste danspartner Mary. Zijn wereld komt op zijn kop te staan wanneer de charismatische Irakli hun ensemble vervoegt. In korte tijd wordt Irakli zijn grootste verlangen én zijn grootste rivaal. De Zweedse Oscarinzending And Then We Danced van Levan Akin toont op ...

“There is no sex in Georgian dance!” beweert de dansleraar van Merab, die danst in het Nationaal Georgisch Dansensemble. En juist op dat moment kom Irakli binnen gewandeld…

Merab traint al jaren samen met zijn vaste danspartner Mary. Zijn wereld komt op zijn kop te staan wanneer de charismatische Irakli hun ensemble vervoegt. In korte tijd wordt Irakli zijn grootste verlangen én zijn grootste rivaal.

De Zweedse Oscarinzending And Then We Danced van Levan Akin toont op prachtige wijze de persoonlijke struggle die Merab ervaart met zijn homoseksualiteit in een enorm conservatief Georgië.

Deze film kadert in het Holebifilmfestival. Zij programmeren sinds 2001 kwalitatieve films met een holebi- en transgenderthema. Het filmfestival wil daarmee een ontmoetingsplaats zijn voor holebi's, transgenders én hetero’s. Tegelijk wil het de genderdiversiteit onder de publieke aandacht brengen. Wij zetten als cultuurcentrum hier graag mee onze schouders onder en we zijn er van overtuigd dat deze film iedereen, LGBQ of niet, zal raken. 

ZWE, 2019, 105’
Regie: Levan Akin
Met o.a. Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili…

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Opgelet: vanaf nu starten de avondfilms om 20 uur!

Info

Waar Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 19 november 2019
Prijs
-19 tarief: € 3 | Vriendenpas 19/20: € 5
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Schouwburg Ter Dilft