U bent hier:

Alternative Election Show - The Political Party

+1 punt

Aan de vooravond van de Europese en Federale verkiezingen organiseert The Political Party in samenwerking met het Kaaitheater een alternatieve verkiezingsshow. Kom mee ageren op deze intense dag gevuld met debatten, lezingen, workshops en performances.
Aan de vooravond van de Europese en Federale verkiezingen organiseert The Political Party in samenwerking met het Kaaitheater een alternatieve verkiezingsshow. Deze ‘show’ wil plaats geven aan progressieve, heterogene, stemmen van zij die (nog) niet gehoord worden. Een platform voor denkers, schrijvers, kunstenaars, en burgers die voornamelijk opereren in de marge van het mainstream debat.
Kom mee ageren op deze intense dag gevuld met debatten, lezingen, workshops en performances. Neem niet alleen de inhoud onder de loep, maar ook de manier waarop we die inhoud communiceren of performen in de publieke sfeer. We focussen op gedeelde vragen, bezorgdheden en onderwerpen die zullen spelen in de mainstreamdebatten, maar bekijken die doorheen een geheel andere lens.

Info

Waar Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Normaal

€ 5,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kaaitheater
Contact info@kaaitheater.be
02-201.59.59
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS