U bent hier:

Alternatieve avondmarkt met djembé en concert

Markt of braderie Samenleving

Op vrijdag 5 juli is er de jaarlijkse Herzeelse avondmarkt en ’t Uilekot vzw sluit hier vanaf 17u met haar buitenterrein (oprit en terras) op aan. Breng een bezoekje aan de verschillende standhouders met streek- en ecologische producten, bio- en fairtradeproducten , tweedehands- en homemadeproducten,… Reeds toegezegde standhouders: Kattekwaad, Miss Green, Eco & Fair, Catberry, Anna, …
Er is doorlopend ook taart en gebak, een bar tropical en een kruidig eetkraam.

19u00: Open djembésessie olv Alex Rosier
Geïnteresseerden kunnen dan ook meer info opvragen ivm de tweewekelijkse djembésessie die start in het najaar (’t Uilekot).

20u30: Pierre Velghe
Pierre Velghe, gitarist, zanger en auteur-componist is geboren in Noord-Frankrijk en ken je mogelijks van de muziekgroep Voodoo Wild (tribute Jimi Hendrix). In 2018 verscheen zijn debuutalbum ‘Brand New Day’. Rohan Kirk Gordon, alias Makalox (Pierpoljak), gitarist en Jamaicaans producent, kwalificeert dit album als “Diamant”. Een concert van Pierre Velghe bekoort liefhebbers van Rock, Blues en Stoner. Line up: Pierre Velghe (zang / leadgitaar), Sébastien Dewaele (drum) en Roberto Amato (bas).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Uilekot
Groenlaan 39
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 5 juli 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie vzw 't Uilekot
Contact 053 62 64 36