U bent hier:

Allez, Chantez! * Benefiet

Concert Pop en rock

Sioen op benefiet in Gent. Voluit samen zingen + je steentje bijdragen.
Allez, Chantez! is een sociaal samenzangproject. Het concept is eenvoudig: een keer per maand voluit in groep zingen, los van leeftijd, stemkleur of -kwaliteit en zangervaring. Luidkeels, soms in verschillende stemmen, maar vooral enthousiast en met liefde voor muziek.
vanaf september een nieuwe reeks zangsessies te realiseren, organiseren we een benefietsessie waar iedereen zijn steentje kan bijdragen. Wij blijven de zangsessies organiseren, maar we verwachten wel dat jij een extra inspanning doet en geeft wat je missen kan.
Tickets en toegang
Tickets kan je kopen aan € 7 in voorverkoop (op de voorgaande zangsessies of via de ticketlink bovenaan). Aan de kassa betaal je € 10 inkom. Dit is de enige sessie van het hele Gentse zangjaar waarvoor je toegang moet betalen.

Liedjesactie
Sponsor je favoriete meezinger en bepaal zo welke liedjes we zullen zingen op deze benefietavond. Voor € 28 bestel jij een plekje voor jouw favoriete meezinger op onze playlist. Klik op deze link om jouw favoriete meezinger te sponsoren: https://goo.gl/forms/pQ5ZzncWX9Zbavko2

Opbrengst
Met de opbrengst van de benefietsessie betaalt Allez, Chantez! de werkingskosten van de Gentse zangwerking voor het komende zangseizoen: auteursrechten, vergoeding van de zangcoaches en een stukje van het werk achter de schermen (planning, communicatie).

Info

Waar Handelsbeurs
Kouter 29
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 20 juni 2019
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Handelsbeurs Concertzaal
Contact info@handelsbeurs.be
Links
Trefwoorden jongerentip, no_jeugd

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS