U bent hier:

All Of Us

Film Drama

Het is alweer twintig jaar geleden dat Willem Wallyns langspeeldebuut Film 1 uitkwam, een ingenieuze thriller over de Agusta-affaire. Sindsdien stond hij als scenarist aan het roer van gesmaakte tv-reeksen als Zone Stad, Aspe en De 16.
En kijk, nu heeft Wallyn een opvolger klaar over een thema dat hem maar niet losliet: de dood.

In All of us komen terminale patiënten samen in een zelfhulpgroep, onder de hoede van de onervaren therapeute Els (Barbara Sarafian). Een van haar patiënten is Cathy (Maaike Neuville), een huisvrouw die het slechte nieuws van haar nakende dood koste wat het kost geheim wil houden voor haar familie. De zorg voor haar gezin wil ze toevertrouwen aan haar zus, die daar zelf niet zo gediend mee is.

Cast: Barbara Sarafian, Maaike Neuville, Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke, Ella Leyers, Gilles de Schryver, Delphine Bafort en Wim Opbrouck, e.a.
Regisseur: Willem Wallyn

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Fabriek
Fabrieksstraat 19
9520 Sint-Lievens-Houtem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 4,00 €
€ 4,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Fabriek
Contact 053 60 72 35