U bent hier:

Alice Reijs en Ariane Van Vliet - Ans en Wilma - Concertantes

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

EEN MUZIKALE REVUE VOOR DE HELE FAMILIE!
Ans en Wilma Concertantes is een muzikaal programma, een heerlijke compilatie van alle liedjes uit de eerste twee voorstellingen 'Ans en Wilma' en 'Ans en Wilma Gestrand'. Met een opgewarmd strottenhoofd, gewapend met hun ukeleles en begeleid door drie rockers toeren ze met een knallende muzikale tournee door de lage landen. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes u mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en gekissebis.

In de pers
'Twee gekke dozen met een sappig Nederlands accent, een passie voor acteren en een voorliefde voor gore moppen. Zet Alice Reijs en Ariane van Vliet in één kamer en na tien minuten heeft iedereen de slappe lach.' (De Morgen)
'Kinderliedjes die een pak stouter zijn dan het repertoire van Gert en Samson.'
(Gazet van Antwerpen)

Ariane van Vliet (Toneelhuis, HETPALEIS, Lazarus, Blauwe Maandag Compagnie) en Alice Reijs (Van Vlees en Bloed, Den elfde van de elfde, Met Man en Macht, Het eiland) zijn twee Nederlandse actrices die al lange tijd in Antwerpen wonen. De absurditeit van de gesprekken tussen hun dochters vormden de basis voor dit theaterconcert.

Extra: creatieve omkadering: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum de Brouckere
Aartrijkestraat 6
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 16 februari 2020
Prijs
Basistarief: 10,00 €; 60+, leden Gezinsbond, EDC: 9,00 €; -26, kinderen: 7,00 €; sociaal pasje: 2,50 €
€ 10,0
Organisatie Cultuurcentrum de Brouckere
Contact 050 22 11 50
Links
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Alice Reijs en Ariane Van Vliet - Ans en Wilma - Concertantes op UiTmetVlieg.be