U bent hier:

ALBANOVA 2019 | EN ROUTE

AlbaNova is een midzomerfestival voor muzikale fijnproevers, leergierige oren en cultuuravonturiers van alle leeftijden. In een historisch decor dat de verbeelding prikkelt, vinden bezoekers een gevarieerd aanbod van klassieke concerten, gedurfde creaties, workshops en installaties. Aandachtig luisterend in de intimiteit van een kapel, voluit meezingend, languit liggend in het gras of genietend van een ambachtelijk ijsje: AlbaNova creëert een rijke en aangename omgeving waar muziek beleven, ontdekken en verdiepen naadloos in elkaar overvloeien. Met bijzondere aandacht voor families, kindere​n, jongeren en muziekmakers van nu​.
Muziek als kunstvorm absorbeert op haar weg – doorheen de geschiedenis of letterlijk op reis – allerlei invloeden. Getekend door haar eigenheid in veelheid, kunnen we blijven verkennen en ontdekken. We raken niet uitgeluisterd. De verbindingen die muziek als gevolg van haar nomadisch karakter aangaat, over generaties en grenzen heen, vormt het thema van AlbaNova 2019.

Het programma belooft dat ook dit jaar weer een bijzondere editie zal zijn: de boetepsalmen van Lassus worden bezongen door de zangeressen van Psallentes, Ratas del viejo Mundo dompelen bezoekers onder in de wereld van volksmuziek en polyfonie. Maak kennis met de highttechwereld van Routes du Son en geniet van al het overige moois dat AlbaNova te bieden heeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 30,00 €
€ 30,0
Reservaties
Organisatie Musica vzw