U bent hier:

Al fietsend 'De boer op' in Maaseik

Fiets- of wandelroute Politiek en maatschappij

De fietsroute 'De boer op' voert langs vooraanstaande land- en tuinbouwbedrijven in de gemeente. Ondertussen kun je genieten van het prachtige landbouwlandschap in de Maasvallei. Aan tien verschillende bedrijven vind je op informatieborden de typische kenmerken van het betrokken landbouwbedrijf en info over de dagelijkse werkzaamheden. De tocht is 24 km lang en gaat langs open en vlak landschap.
Maaseik is het culturele hart van het prachtige Maasland. Tijdens de fietsroute 'De boer op' kun je kennismaken met een aspect dat je niet dadelijk van een stad als Maaseik zou verwachten. De route voert langs vooraanstaande land- en tuinbouwbedrijven in de gemeente. Ondertussen kun je genieten van het prachtige landbouwlandschap in de Maasvallei, dat al eeuwen door boeren en tuinders bewerkt wordt. Je kunt afsluiten op de sfeervolle markt van Maaseik.
Aan tien verschillende bedrijven vind je op informatieborden de typische kenmerken van het betrokken landbouwbedrijf en info over de dagdagelijkse werkzaamheden.

Afstand: 24 km in een open en vlak landbouwlandschap

Start: de markt van Maaseik

Gratis brochure en info:
Toeristische Dienst , Markt 1, Maaseik,
tel.: 089 81 92 90, e-mail: toerisme@maaseik.be

Info

Waar Toerisme Maaseik
Markt 1
3680 Maaseik

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Contact +32 8 9819290
Trefwoorden Lekker Lokaal, Zomer van de korte keten, WKK, Bevestigd2020