U bent hier:

Afscheidsfestival: 'De laatste keer'

Hou 21 september 2019 alvast vrij in je agenda.  De dienst cultuur van de gemeente Merelbeke organiseert die dag in samenwerking met onze natuurvereniging en oa ook Velt vzw, een festivalletje als afscheid van de locatie Groenendal.  De cultuurdienst betrekt immers enkele maanden later het nieuwe Cultuurhuis in hartje Merelbeke. Het laatste cultuurseizoen in GC Groenendal start met een bad in de natuur.  Die dag staat boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.  
Op de “afscheidsmuur” kan je een fijne herinnering of anekdote mbt Groenendal delen. (Jonge) kinderen zijn er best als de kippen bij om naar afscheidsverhalen in de Sint-Elooiskapel te luisteren of kunnen deelnemen aan een geanimeerde theatrale wandeling. In de Heimweemachine kan je op ontdekkingsreis gaan tussen nostalgische toestellen zoals film- en diaprojectors, cassetterecorders, radio’s, telefoons of schrijf je een gedicht op een oude typemachine. 
Natuurpunt Boven-Schelde bokst om 14:00  een hele toffe opdrachtentocht in elkaar voor kinderen samen met hun (groot)ouders.   Aan het eind van de tocht zijn er natuurproevertjes en drankjes die ook door de allerkleinsten gesmaakt zullen worden.  
Afspraak:
Voor deze opdrachtenwandeling kan je starten tussen 14:00 en 15:00 aan het GC Groenendal.
Info:
jolienherman@hotmail.com
0470 506 165

Info

Waar GC Groenendal
Brandegemse Ham 5
9820 Merelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 21 september 2019
Organisatie Natuurpunt Boven-Schelde
Contact jolienhermand@hotmail.com
0470 506 165
Links
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving, ook voor kinderen, kinderen , Verenigingswerking
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Afscheidsfestival: 'De laatste keer' op UiTmetVlieg.be