U bent hier:

Afhalen bio en fair trade maaltijdbox (bestel voor 10 okt)

In de Week van de Fair Trade (7 tot 17 oktober) lanceert de wereldwinkel een gloednieuw initiatief: maaltijdboxen. Daarin vind je producten van eerlijke handel van de wereldwinkel én korte ketenproducten van de bioboer, alle ingrediënten om thuis makkelijk heerlijke gerechten op tafel brengen. De (eenvoudige) recepten krijg je er gratis bij. Elke inwoner van Vorselaar krijgt een Fair-magazine in de brievenbus, mét een bestelformulier voor deze boxen.
LAAT JE VERLEIDEN EN VERRASSEN EN BESTEL!
Laat je boxen thuis leveren of kom ze afhalen op 17 oktober, van 10 tot 12, aan de vroegere Tecno, Kuiperstraat 31B. Bestellen doe je voor 10 oktober!
De wereldwinkel heeft geen echte winkelruimte meer. Daarom willen ze eerlijke handel op een andere manier in de kijker stellen, o.a. door dit initiatief.

In deze coronatijden vinden ze het zeker erg belangrijk om de solidariteit met mensen die het minder getroffen hebben dan wij, vorm te blijven geven. Hun producenten krijgen voor hun producten een eerlijke prijs, waar ze menswaardig kunnen van leven. Daar staat Oxfam Wereldwinkel voor!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sociale kruidenier
Kuiperstraat 31B
2290 Vorselaar

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 oktober 2020
Reservaties
Organisatie Wereldwinkel Vorselaar
Contact wereldwinkel.vorselaar2290@gmail.com
0477 46 52 07
Trefwoorden uittip, IV2290, uitinneteland