U bent hier:

Afgelast - Spelletjesavond

Natuurpunt Markvallei organiseert een spelletjesavond in Bezoekerscentrum De Klapekster. Game of Thrones, The Hunger games, computergames, gaming on line… misschien allemaal wel leuk voor een koude winteravond… maar in tijden van tablets en sociale media zijn er ook andere leuke manieren om de donkere winteravonden gezellig in vriendenkring door te brengen. Kruip uit je luie zetel en kom naar onze gezelschapsspelavond in de Klapekster! Jong of oud, Rikken of Schaken, Monopoly of Risk, winnen of verliezen, …maakt allemaal niet uit … zolang we er met z’n allen plezier en leute aan beleven.

Krijg terug wat voeling met de realiteit, laat het competitiebeest in je los, lees iemands gedachten en gelaatsuitdrukkingen en kom gezellig met ons een pintje drinken op vrijdag 15 januari om 20u in de Klapekster. Uiteraard hangen we af van ontwikkelilngen in verband met covid-19. Info: info@natuurpuntmarkvallei.be

Info

Links
Waar Bezoekerscentrum De Klapekster
Kolonie 41
2323 Wortel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 15 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets
Organisatie Natuurpunt Markvallei
Contact info@natuurpuntmarkvallei.be
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, Verenigingswerking