U bent hier:

Afgelast - Sint-Hubertusviering met broodwijding en dierenzegening

Sint-Hubertusviering aan de kapel van Steenbergen
Op zondag 8 november om 15u nodigen we u van harte uit op de Sint-Hubertusviering aan het Zoet-Water te Oud-Heverlee. In de plechtige Eucharistieviering, opgeluisterd door de jachthoorngezellen van Meerdaalwoud, zullen de aanwezige dieren gezegend worden en zullen er broodjes worden gewijd.
Deze viering, op de mystieke plaats in het bos aan de kapel van O.L.Vrouw van Steenbergen, is een sterk moment van lofbetuiging aan de Schepper. Die dag zullen mens, dier en natuur in harmonie ondergedompeld worden in de warme klanken van de jachthoornblazers wiens eerbetoon langs de kruinen van de statige eeuwenoude bomen, getooid in een veelkleurig herfstpallet, ten hemel zullen stijgen. En dit terwijl het heldere, levende water van de Minnebron overvloedig blijft verder stromen.
De kapel en haar omgeving, het rustpunt aan het Zoet-Water, is reeds sedert eeuwen een trekpleister waar Gods aanwezigheid sterk voelbaar is. Geprezen zij de Heer van alle leven!
Hartelijk welkom aan u allen op deze viering!
De kapel is elke zondag open van 14u tot 18u.
Info: 016 47 20 75

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kapel van Steenbergen
Witte Bomendreef
3050 Oud-Heverlee

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Organisatie De vrienden van O.L.-Vrouw van Steenbergen, vzw
Contact kapelvansteenbergen@telenet.be
016472075
Trefwoorden bevestigd2020