U bent hier:

AFGELAST. Rangerpostentocht Herfsteditie

7 jaar

Cursus of workshop Milieu en natuur

Activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar.
Er kunnen maximum 10 bubbels/deelnemende groepjes inschrijven met een begeleidende volwassene per kind. Inschrijven kan tot 1 week vooraf.

Een enthousiast team van Rangers staat klaar om je op sleeptouw te nemen doorheen de verborgen wereld van dieren en planten. Tijdens de Rangerpostentocht doorheen het domein, verrassen 5 Rangers je met leuke bosproefjes en avontuurlijke opdrachtjes: zelf hout verzamelen, een vuur opbouwen en lekkers klaarmaken, de schoonheid van de herfst, bouw zelf een slaapzakhut, lekkere natuur, een konijnenquiz, verrassende dierenweetjes, boeiende bomenwijsheid en nog veel meer.

Nieuw programma t.o.v. Rangerpostentochten zomer 2020.

De tocht duurt ongeveer 3 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bezoekerscentrum De Palingbeek
Vaartstraat 7
8902 Zillebeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 8 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Bezoekerscentrum De Palingbeek
Contact bc.palingbeek@west-vlaanderen.be
Trefwoorden Natuur, Landschap, Ranger, kindvriendelijk
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over AFGELAST. Rangerpostentocht Herfsteditie op UiTmetVlieg.be