U bent hier:

AFGELAST - Kopjesdagen: Kinderkopjesfestival, rommelmarkt, car tuning, kermis, optredens, …

Festival Amusementsmuziek

Tijdens de Kopjesdagen is er over het hele centrum van Eernegem van alles te beleven voor jong en oud!
Kids en jongeren kunnen zich uitleven op het nieuwe ‘Kinderkopjesfestival’ op het H. Hartplein. Neem deel aan de workshop figure weaving, kom naar het laboratorium van de snoepuniversiteit of laat je helemaal gaan op een jamsessie door Trashbeatz. We starten om 11 uur met een muzikale voorstelling en doorlopend kan je ook knutselen en ‘los gehen’ op de springkastelen. Met de sessies kinderyoga kom je dan weer helemaal tot rust. Mama, papa, opa en oma kunnen intussen genieten van een drankje aan de bar en een hapje bij één van de foodtrucks.

’s Morgens is er al rommelmarkt in de Westkerkestraat en ook de grootschalige car tuning wedstrijd ‘Back to the roots’ is opnieuw van de partij!

Om 16 uur starten de optredens op de markt met ons eigenste Duo Danny & Marleen. Daarna zal Jettie Pallettie de markt doen ontploffen en mag Discobar In-Motion de massa klaarstomen voor de live set van niemand minder dan 2 Fabiola!

Normaal zou vandaag ook de 1/8ste finale van de Belgen op het EK uitgezonden worden op groot scherm, maar door het coronavirus is dit jammer genoeg verplaatst naar 2021.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Eernegem-Markt
Stationsstraat 1
8480 Eernegem (Ichtegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 28 juni 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie dienst cultuur Ichtegem
Contact cultuur@ichtegem.be
059 34 11 46
Trefwoorden car tuning, rommelmarkt, discobar in-motion, B_out