U bent hier:

AFGELAST - Kinder-Kunsten-parade, het Grote Jeugdboekenmaand feest

3 jaar

Festival Kunst en kunsteducatie

De bib sluit haar deuren van 13 maart tem 2 april om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit werd op 12 maart beslist vanuit het gemeentebestuur van Boom. Meer info op www.boom.be .
De bib bekijkt om deze activiteit te hernemen in het najaar.
----------------------------------------------
Word een kleine kunstenaar op dit feest en teken en knutsel er op los! Of luister je liever naar prachtige verhalen? En loopt daar nu een echte kunstenaar…?

De bib voorziet doorlopend van 14u tot 15.30u allerlei animatie en (knutsel)activiteiten voor kinderen. Daarna brengen de voorleesmadammen van de bib een leuke vertelling. We sluiten het feest af met een lekker stukje taart.

De activiteit vindt plaats tijdens de jeugdboekenmaand. In de hele maand maart worden jeugdboeken extra in de kijker gezet.

Elke laatste woensdag van de maand is het Verhalenparade in de bib, het maandelijks voorleesuurtje. In de jeugdboekenmaand wordt de Verhalenparade een uitgebreid feest, namelijk devKinder-Kunsten-parade!

Inschrijven is niet nodig, kom langs vanaf 14u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openbare bibliotheek Boom
Windstraat 6
2850 Boom

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 25 maart 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Links
Trefwoorden jeugdboekenmaand, jbm, JBM2020, jeugdboekenmaand2020, verhalenparade, voorlezen, voorleesuurtje, knutselen, knutselactiviteit, kinderfeest, feest in de bib, kinderactiviteit, BIB2850, Iedereen Leest
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over AFGELAST - Kinder-Kunsten-parade, het Grote Jeugdboekenmaand feest op UiTmetVlieg.be