U bent hier:

AFGELAST - Gezins(bond) ontbijt...

Een ontbijt sterkt je voor de rest van de dag. Een gezellig ontbijt met heel het gezin, met vrienden vinden wij - als Gezinsbond - een belangrijk dagelijks gebeuren, het wapent je tegen de komende stress van de dag. Gezinsbond Stekene nodigt je uit om samen met ons te genieten van een gezellig uitgebreid ontbijtbuffet: verschillende broodsoorten, charcuterie, kaas, eitjes, spek,... koffie, thee, fruitsap, yoghurt, fruit... met of zonder bubbels... Voor alle kinderen is er ook animatie voorzien door onze babysitters (kleurplaten, clics, glittertattoos...) zodat de kinderen zich kunnen amuseren terwijl de ouders genieten van een leuk gesprek, een heerlijke tas koffie. Inschrijven via jongegezinnen.stekene@gmail.com. met vermelding “Ontbijt - naam - # volwassenen - # kinderen en het uur van ontbijt.
PS: Wil je graag samen met bevriende families genieten, laat het ons dan weten, dan reserveren we voor jullie een aangepaste tafel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar VBS Toermalijn
Kerkstraat 12
9190 Stekene

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 mei 2020
Prijs
Het bedrag graag overschrijven op rekening BE59 4188 0443 8126 met vermelding “Ontbijt - naam - # volwassenen - # kinderen en het uur van ontbijt 8u00 – 9u00 of 10u00.”PS: Wil je graag samen met bevriende families genieten, laat het ons dan weten, dan reserveren we voor jullie een aangepaste tafel.
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Stekene
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over AFGELAST - Gezins(bond) ontbijt... op UiTmetVlieg.be