U bent hier:

AFGELAST - Geef iets weg op het Geefplein (Share Fair)

Markt of braderie Samenleving

Kom naar het Geefplein en breng spullen mee die je zelf niet meer nodig hebt, maar die nog wel in goede staat zijn. Mensen die jouw spullen een tweede leven willen geven, mogen ze zo meenemen. Speelgoed, kledij, boeken, cd’s, kleine meubels, huis- tuin- en keukengerief, gezelschapsspellen … Op een Geefplein kan je niets kopen of verkopen. Je kan er alleen geven en krijgen. Je bent altijd welkom. En denk ook eens aan groenten of fruit uit eigen tuin misschien, kijk even rond.
Fantastisch!
Gratis van mij voor jou. Het geeft een fantastisch gevoel. Het doet een beetje dromen. Het belooft iets over een betere toekomst. De consumptiemolen mag gerust wat trager draaien. Geld doet er deze keer niet toe.

Te groot? Kan ook!
Wij voorzien een groot bord waarop je kan meedelen welke grotere spullen bij jou thuis afgehaald mogen worden. Een stapel bakstenen die in de weg ligt, een reuzenpompoen, een lattenbodem … Iedereen begrijpt dat je die niet zomaar kunt meebrengen. Zorg voor een foto en de juiste contactgegevens. Geïnteresseerden kunnen dan verdere afspraken maken.

Praktisch:
Het Geefplein is open van 11.00 tot 15.30 uur. Je kan er met je spullen terecht vanaf 10 uur. Wij zorgen voor tafels, tentjes en grondzeilen. We zorgen voor een veilige organisatie met aangepaste corona-maatregelen. Breng zeker een mondmasker mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Boechout
Bistweg 7
2530 Boechout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 12 september 2020
Prijs gratis
Organisatie Kwb Boechout
Contact koensteel@hotmail.com
0478 96 00 10
Trefwoorden bevestigd2020