U bent hier:

AFGELAST - Eva Ollikainen dirigeert Finse muziek

Update 29.04.2020
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Daarom zijn al onze concerten en activiteiten geschrapt tot en met het einde van het seizoen (donderdag 2 juli 2020). Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

De aangepaste maatregelen hebben een grote impact op onze organisatie. Daarom vragen we je met aandrang om ons niet telefonisch of per e-mail te contacteren.

Kijk eerst op onze speciale webpagina www.antwerpso.be/corona. Daar vind je alle informatie terug over onze geannuleerde concerten en een antwoord op de meest gestelde vragen.

-------------------------------------------------------------

Volgens de World Happiness Index van de Verenigde Naties is Finland het gelukkigste land ter wereld. Benieuwd of daar de uitmuntende componisten die het land voortbracht voor iets tussen zitten. Al ruim een eeuw lang verwennen de Finnen ons quasi onafgebroken met hemelse muziek van meestersymfonici Sibelius en Aho. Deze laatste blijft jaar na jaar verbazen met originele concerto’s, zoals dit Concerto voor twee fagotten en orkest. Wie beter dan de Finse dirigent Eva Ollikainen om ons te laten delen in haar vaderlandse geluk?

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen 18

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 mei 2020
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Antwerp Symphony Orchestra
Contact 03 213 54 06
Trefwoorden klassieke muziek